Rullande hunddagis

Är du intresserad av att ha din hund på mobilt dagis med upphämtning och avlämning hemma?

Vi undersöker just nu intresset och möjligheterna för att inom kort sätta igång en mobil variant av Tassmanien som komplement och alternativ till vårt vanliga väl inarbetade dagis på Revingehed.

Tanken är att hunden hämtas upp i hemmet under förmiddagen och tillsammans med kompisarna får följa med dagisbilen till utvald och säker rastplats där de aktiveras och rastas under totalt cirka tre timmar, för att sedan, glad och nöjd, återlämnas i hemmet under eftermiddagen.

Naturligtvis skrivs kontrakt för mottagna nycklar och fullständiga försäkringar finns. Bilen kommer vara godkänd av jordbruksverket och vi kommer följa alla regler som gäller för det vanliga dagiset.

Är du intresserad av att ha med din hund på Tassmaniens mobila dagis så maila oss på en gång på tassmanien@gmail.com så återkommer vi med mer information.

2 kommentarer till ”Rullande hunddagis

  • Låter väldigt intressant men även dyrt . Jag har min hund på dagis i lilla Lomma men hon är inte välkommen när hon löper och helgerna är det stängt.
    Med vänlig hälsning, Eva Lundgren

  • Hej Eva!

    Det blir ju tyvärr en hel del kringkostnader om det ska fungera med ett rullande dagis. Personal till bilen och tillräckligt stor bil med säkra burar samt bensinkostnad. Vi jobbar vidare på idén men att komma under 3000 blir väldigt svårt.
    Vet du fler i Lomma som kan vara intresserade så be dem ta kontakt med oss så kan vi ju se vad som går att åstadkomma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *